"Була прикута до ліжка": донька Кузьми Скрябіна вперше розкрила причину смерті бабусі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Єдина донька легендарного українського співака та продюсера Кузьми Скрябіна вперше відверто розказала деталі смерті своєї бабусі. Барбара Кузьменко розсекретила, як пережила гірку втрату, що сталася в їх сімʼї. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Ольги Михайлівни не стало восени минулого року, проте, за словами доньки Кузьми, в їх родині це досі болісна тема. Про Барбара зізналася в інтерв’ю OBOZ.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Єдина спадкоємиця артиста розповіла, що її бабуся захворіла несподівано і все розвивалося надто швидко. В один момент жінці стало погано, а вже у швидкій виявили, що в Ольги Михайлівни почалися серйозні проблеми зі здоровʼям.

Все розвивалося так блискавично, що коли забрала "швидка", виявили вже і сепсис, і ниркову недостатність. Якийсь час була прикута до ліжка… Це дуже болюча для нас тема. Бабуся все своє життя була дуже активною людиною, а втратили ми її практично в один момент,

– розповіла Барбара Кузьменко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після смерті Кузьми Скрябіна його мама теж мало не померла . Однак коли жінки все ж таки не стало, її похоронили поряд з сином , адже вона сама цього хотіла.