"Всі ми трошки Люда": мережею активно шириться флешмоб на підтримку Людмили Барбір, яка заматюкалася в ефірі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Людмила Барбір, яка нещодавно потрапила у максимально неприємний інцидент, коли мала необачність вилаятися нецензурними словами в ефірі, не перестає щиро просити вибачення за свою витівку. Ситуація довкола Барбір не залишила байдужими ані користувачів, ані колег ведучої.

Зокрема, мережею наразі шириться своєрідний флешмоб "Всі ми трошки Люда", з метою підтримати 41-річну медійницю. Більшість юзерів схвально відгукується про Барбір та закликає її не перейматися з приводу того, що сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, серед колег Людмили свою думку висловили найближчі її колеги по телеканалу 1+1, а саме: Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Марічка Падалко та Соломія Вітвицька, яка відзначила, що костюм Барбір можна на аукціон виставляти. Особливо цікавими були висловлювання Падалко та Шовкопляс.

Люда вирішила сьогодні позмагатися зі мною в номінації "найбільший факап у ефірі". Я думала, що зуб складно переплюнути, але ти, Люся, сьогодні після повітряної "висловилася" за всіх нас! Ми ж ще дуже вміємо злість на ворогів екстраполювати на себе. Людка - ми бомба!

- підтримала колегу Марічка.

"Всі ми трошки Люда": мережею активно ширить флешмоб на підтримку Людмили Барбір, яка заматюкалася в ефірі (ФОТО) - фото №1

Люсь, ми всі живі люди! Буває різне. Ідеальних немає! Обіймаю! Ти - топ! Костюм - також! А матюки - покажіть мені святу людину, яка жодного разу не сказала подібного слова за життя, особливо зараз… Тому, не ідеалізуємо і будемо добріші одне до одного.

- зазначила Неля Шовкопляс.

"Всі ми трошки Люда": мережею активно ширить флешмоб на підтримку Людмили Барбір, яка заматюкалася в ефірі (ФОТО) - фото №2

Реакція мережі: 

"Всі ми трошки Люда": мережею активно ширить флешмоб на підтримку Людмили Барбір, яка заматюкалася в ефірі (ФОТО) - фото №3
"Всі ми трошки Люда": мережею активно ширить флешмоб на підтримку Людмили Барбір, яка заматюкалася в ефірі (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як український телеведучий  оригінально провів свій останній ефір.  Тепер Орест Дрималовський йде на фронт.

Головне фото: ТСН