Єврофани вже потихеньку визначаються: відомий рейтинг топ-5 композицій на Євробачення 2024 серед глядачів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
901
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Макет сцени пісенного конкурсу "Євробачення-2024"
Фото: Instagram/eurovision

Україна майже перемогла у цьому опитуванні

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення впевнено входить у черговий етап. З кожним днем, все більше країн презентують своїх учасників та композиції, які зазвучать на конкурсі, а букмекери, своєю чергою, дивують своїми прогнозами стосовно кінцевого результату конкурсу.

Варто зауважити, що думка букмекерів - це перш за все думка телеглядачів та єврофанів з усіх країн. Відтак, Telegram-канал “Єврофани. Новини Євробачення". розповсюдив публікацію, у якій показав результати опитування єврофанів стосовно кращої пісні на Євробаченні. Зазначимо, що це опитування було проведено на основі того, наскільки часто шанувальники обирають конкурсні композиції у додатку My Eurovision Scoreboard.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, в цей спосіб було визначено, що фавориткою конкурсу на думку єврофанів є Італія. Другу сходинку посіла України, поступившись лише шістьма тисячами голосів.

У топ-5 також увійшли Литва, Норвегія та Словенія. Проте, варто зазначити, що власне у рейтингу букмекерів, у топ-3 є Ізраїль. Однак, у вище вказаному опитуванні представниця цієї країни ніяк не могла з’явитися, так як її конкурсна композиція буде представлена лише у березні.

Анджеліна Мангo — La noia

Alyona Alyona & Jerry Heil — Teresa & Maria

Сільвестр Белт — Luktelk

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, кого Німеччина відправить на Євробачення 2024. Велика частина німецьких глядачів лишилася незадоволеною їхнім представником.