Зірка "Сватів" Саліванчук зізналася, через що має конфлікти зі своїми дітьми (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 503
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Анна Саліванчук
фото: instagram.com/salivanchuk.ann

Акторка розповіла, чому її діти вважають її поганою мамою

Відома українська акторка, зірка стрічок “Свінгери” та “Свати” Анна Саліванчук, яка засвітила свої оголені груди, розсекретила, що у неї є деякі правила стосовно виховання дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у своєму пості в Instagram Анна заявила, що не дозволяє своїм чадам багато часу проводити за гаджетами. Саме через цю ситуацію у дітей із зірковою мамою виникають конфлікти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, Анна щиро вірить, що коли вони виростуть, то зрозуміють її. Акторка повідомила, що зазвичай дозволяє своїм дітям проводити в мережі та за гаджетами 2 години на день.

Чим більше ми даємо своїм дітям, тим більше вони не цінують. Особливо гаджети - вони зло. І хоча зазвичай в день у мене максимум дві години, на щастя, в школі і садку вони до 17:00, потім гуртки і навчальні дні, а на відпочинку або у вихідні дозволяємо їм трохи більше, щоб самій відпочити і щоб вони були щасливі, але потім коли забираєш гаджет - це стрес, мама погана, якщо не даю айпад.
- поділилася артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук довела, що вже 17 років її зовнішність залишається незмінною. Вона розповсюдила архівне фото 17-річної давнини.