"Є свої плюси та мінуси що там, що там": Даша Хлистун порівняла свої пологи у Канаді та Україні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 775
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Даша Хлистун
Фото: fakty.ua-dasha-hlystun

Порівняння вийшло доволі позитивним для України

Відома українська модель Даша Хлистун, яка два тижні тому народила сина своєму чоловіку, герою шоу “Холостяк” Максу Михайлюку, відверто зізналася, де краще їй було народжувати - в Україні чи Канаді. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що доньку Даша народила 3 роки тому у одній із київських клінік. Син же з’явився на світ за кордоном — у провінції Онтаріо (Канада).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, у себе в Instagram Stories Хлистун повідомила, що в українському пологовому будинку медики піклувалися про неї, на відміну від канадської лікарні, де Дашу майже відразу виписали. Хлистун розсекретила, що у столиці України їй робили кесарів розтин, а шрам від нього лишився майже непомітним. Блогерка додала, що користувалися послугами медичного центру ADONIS.

Є свої плюси та мінуси що там, що там. В Україні більш піклувались, в Канаді ніхто не буде паритись і навіть випишуть на наступний день. По операції однаково добре і швидко. Хоча, поки що рано говорити за Канаду, але в Україні мені зробили дуже добре кесареве. Бо навіть шов ледве помітний був.
- зазначила Даша Хлистун.
Блогерка Даша Хлистун
Фото: instagram.com/dasha_khlystun_
Блогерка Даша Хлистун
Фото: instagram.com/dasha_khlystun_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Макса Михайлюка повідомила, як звуть їхнього новонародженого сина. Щасливі батьки назвали свого малюка давньогрецьким ім'ям.