Екс"Холостяк" Макс Михайлюк "пустив коріння" за кордоном: скориставшись війною пілот вирішив не повертатися в Україну

Новини шоубізнесу
502
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина головного героя 10-го сезону шоу "Холостяк" Макса Михайлюка, який нещодавно вдруге став татом , зізналася, чи планують вони повертатися в Україну. Що на цей рахунок думає зіркова пара, яка вже тривалий час перебуває за кордоном – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Перший час після початку повномасштабної війни Макс Михайлюк знаходився в Україні та навіть ділився кадрами у військовій формі, натякаючи, що він став на захист рідної країни. Проте згодом виявилося, що оскільки екс"Холостяк" не зміг стати пілотом винищувача , своє життя він вирішив продовжити за кордоном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як саме Михайлюку вдалося перетнути кордон в умовах війни – невідомо досі. Проте відомо, що разом з дружиною та двома дітьми він знаходиться в Канаді. І якщо перший час пара планувала своє повернення в Україну, то зараз, схоже, вони вже передумали. Принаймні про це Дарʼя Хлистун особисто розповіла, відповідаючи на питання підписників в Instagram.

Я була дуже довго в стані: "От-от ми повернемось додому". Я не могла планувати життя десь за кордоном, бо дуже хотіла в Україну і чекала, коли буде безпечно повернутись туди з дитиною. Зараз я навіть не думаю про повернення. Гадаю, що до того часу ми вже дуже сильно "пустимо коріння" в іншій країні,

– висловилася Дар’я Хлистун.

Екс"Холостяк" Макс Михайлюк "пустив коріння" за кордоном: скориставшись війною пілот вирішив не повертатися в Україну - фото №1
Фото: instagram.com/dasha_khlystun
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно кохана Макса Михайлюка розсекретила імʼя , яке вони обрали для новонародженого сина. Дівчина поділилася милим кадром з малюком.