Наталію Могилевську прямо запитали, чи допомагають їй няні у вихованні доньок: що сказала співачка?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Виконавиця Наталія Могилевська
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Артистка двічі не захотіла відповідати на запитання журналістки

Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська, яка натякнула, чи вийшла заміж втретє, розповіла про свій досвід материнства та зазначила, що не хоче обговорювати своїх дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, в інтерв'ю радіо Люкс ФМ у Могилевської запитали про те, чи найняла зірка нянь для того, аби вони допомагали їй у вихованні доньок. Відповідний ролик бесіди вже опублікований на каналі радіо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Могилевська не стала прямо відповідати на запитання журналістки. Вона лише зауважила, що сама працює над собою, вивчає важливі речі, здобуває знання та читає величезну кількість книжок.

Я купила величезну кількість книжок. Я особисто не тільки їх читаю і підкреслюю олівцем усе важливе. Я спілкуюся з дитиною і працюю над собою. Мені здається, усі проблеми батьків у тому, що вони просто не обирають знання. Знання дуже прості,
– розповіла Могилевська.

Цікаво, що після репліки Могилевської, журналістка ще раз спробувала повторити своє питання. Однак, Наталія дала зрозуміти, що не хоче обговорювати цю тему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська розповіла, що стала жертвою шахраїв. У мережі розповсюджувалася інформація про те, що Наталія нібито має причетність до дитячого конкурсу талантів.