"В мене він украв мільйни доларів": рок-музикант Чемеров ошелешив наслідками співпраці з втікачем Юрієм Бадашем

Новини шоубізнесу
582
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Музикант Олександр Чемеров
Фото: Instagram / sashachemerov

Артист заявив, що Бардаш співпрацює з ФСБ

Відомий український рок-музикант, колишній соліст гурту “Димна суміш” Олександр Чемеров висловився про свого колишнього партнера Юрія Бардаша, який втік з України та заявив, що хоче аби росіяни зайняли Київ і всю територію країни. Чемеров повідомив, що Бардаш украв у нього мільйони доларів.

Про це чинний лідер гурту The Gitas та один із співзасновників “Культурного десанту” розповів у одному зі своїх інтерв'ю. Наразі бесіда опублікована на сайті УНІАН .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Чемеров заявив, що досить довго співпрацював з Бардашем і за його словами, він дуже любить гроші. Олександр прямо заявив, що нині Юрій співпрацює з ФСБ.

Я працював із Бардашем дуже довго і дуже давно. Ми зробили з ним Quest Pistols і гурт "Нерви", а також Лєру Козлову з "Ранєток". Річ у тім, що Бардаш дуже любить гроші. Особисто в мене він украв мільйони доларів. Він працює на ФСБ й отримує гроші від банку зі списку ( президента країни-агресора рф володимира) путіна. Я не можу назвати його людиною, він типове російське сміття, яке, я впевнений, закінчить дуже погано,
– підсумував Чемеров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня музиканта-втікача Юрія Бардаша вдруге стала мамою. Дівчина розсекретила ім'я свого малюка.