У день всіх закоханих Настя Каменських залишилася сама, поки Потап присвячує свої Stories іншій

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, ще одна зіркова пара на 14 лютого залишилася святкувати найромантичніший день поодинці. Адже окрім Катерини Репяхової без романтичного побачення з чоловіком лишилася і Настя Каменських. Цікаво, що Потап тим часом присвятив усі свої дописи у соцмережах іншій. Що про це відомо — розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На тлі чуток про розлучення, що ширяться вже не один рік, Настя Каменських опублікувала допис в Instagram , заговоривши про кохання. Але, що цікаво, 14 лютого артистка не згадала про свого чоловіка, продюсера Потапа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак варто зазначити, що нещодавно у Мережі поповзли чутки, ніби в Іспанії в артистки зʼявився коханець . Проте і про свого ймовірного нового обранця Настя Каменських говорити не стала. Натомість у дописі вона написала:

Con Amor Se Cura, тільки кохання лікує.
Бажаю кожному пам'ятати про те, як важливо берегти у своєму серці любов та наповнювати нею своє життя.

У день всіх закоханих Настя Каменських залишилася сама, поки Потап присвячує свої Stories іншій - фото №1
Фото: instagram.com/kamenskux

В той самий час і Потап не став публічно вітати дружину з Днем святого Валентина. Замість цього свої Stories в Instagram продюсер присвятив іншій артистці. Говорити про почуття до неї репер, звісно, не став, а лише підтримав премʼєру композиції співачки KATARINA, з якою раніше випускав дуетну пісню .

У день всіх закоханих Настя Каменських залишилася сама, поки Потап присвячує свої Stories іншій - фото №2
Фото: instagram.com/realpotap/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на хвилі чуток про розлучення та зради, Потап спантеличив своїм публічним вибаченням перед Каменських . Користувачі Мережі запідозрили, що дивну публікацію він присвятив саме дружині.