Не стало зірки радянських фільмів "Весілля в Малинівці" та "За двома зайцями"

Новини шоубізнесу
607
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Людмила Алфімова
Фото: facebook.com/liudmyla.mila.5

Людмилі Алфімовій було 88 років, а за свою акторську кар'єру вона запам'яталася глядачам далеко не одним успішним проєктом

23 лютого стала відома трагічна новина — з життя пішла заслужена артистка України Людмила Алфімова. На 89-му році життя відома акторка пішла у засвіти, залишивши за собою величезний внесок у розвиток українського кіно. Що про це відомо — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Інформацію про смерть Людмили Алфімової повідомила Тульчинська районна державна адміністрація. Відомо, що останні роки свого життя зірка мешкала в селі Печера на Вінниччині. Саме там було вирішено і поховати акторку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Людмила Алфімова
Фото: facebook.com/tulchinrda

Зазначимо, що Людмила Алфімова народилася в Харкові 4 вересня 1935 року та з самого дитинства мріяла стати льотчицею, однак її батьки були не у захваті від такої ідеї. Тому свою кар’єру вона пов’язала зі сценою, вступивши до Харківського театрального. Так, зірка зіграла у 40-ка фільмах, а особливу популярність їй принесли проєкти "Весілля в Малинівці" і "За двома зайцями".

Сьогодні померла Людмила Іванівна Алфімова. За всю свою тривалу кар'єру Людмила Іванівна знялася більш ніж в 40 кінофільмах, а озвучила близько 170. Справжню славу актрисі принесла головна роль в легендарному радянському фільмі "Весілля в Малинівці" і "За двома зайцями",
— йдеться у повідомленні адміністрації.
Людмила Алфімова
Фото: facebook.com/liudmyla.mila.5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що не стало відомого українського актора . Зірка серіалу “Ліквідація” пішов у засвіти на 68-му році життя.