Її "цигель, ай-лю-лю" пам'ятатимуть вічно: померла акторка, яка зіграла "жрицю кохання" у фільмі "Діамантова рука"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Акторка Вікторія Островська, яка запамʼяталася мільйонам роллю повії у фільмі "Діамантова рука", пішла у засвіти. Що відомо про смерть яскравої рудої артистки – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Серце Вікторії Островської перестало битися у вівторок, 13 лютого, у віці 85 років. Про це повідомляє низка російських ЗМІ, які не розсекречують, що саме стало причиною смерті жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Островська народилася у Києві та мріяла стати акторкою. Однак її мрії про велике кіно так і не здійснилися. Адже найяскравішою роботою для неї на екранах стала роль рудої повії у радянській кінокартині Леоніда Гайдая "Діамантова рука". І хоча жінка мала тільки маленький епізод, навіть так вона запамʼяталася глядачам, а її вислів "Цигель-цигель, ай-лю-лю" став буквально крилатим.

Її "цигель, ай-лю-лю" пам'ятатимуть вічно: померла акторка, яка зіграла "жрицю кохання" у фільмі "Діамантова рука" - фото №1

Вікторія Островська успішно закінчила навчання в Київському державному інституті театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого. Однак після того успішну карʼєру побудувати їй не вдалося. Адже окрім маленької ролі у "Діамантовій руці", жінка виконала роль дівчини в душі у кінокомедії "Старий знайомий", а на тому її фільмографія завершилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що відома українська акторка Римма Зюбіна переживає найбільшу втрату. Адже минулого тижня з життя пішла її мама , яка жила в Ужгороді.