"Я дуже сумую": Алла Костромічова відверто розповіла, чи повернеться в Україну

Новини шоубізнесу
510
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Модель Алла Костромічова
Фото: instagram.com/alla

Модель проживає за кордоном вже понад 15 років

Знаменита українська модель Алла Костромічова, яка минулого року вдруге стала мамою, відверто розповіла своїм підписникам, чи можливе наразі її повернення на Батьківщину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у себе в Instagram-Stories Костромічова розкрила свої плани на найближче майбутнє. Модель вирішила відповісти на запитання підписників про можливе повернення в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікавим є те, що зірка зазначила, що мешкає за кордоном вже понад 15 років. В Україну ж вона приїжджала лише для зйомок в тих чи інших проєктах.

Дуже багато таких запитань. Любі мої, я з 2009 року жила у Нью-Йорку і приїжджала до Києва лише на знімання проєктів,
- написала Алла.

Окрім того, вона розсекретила, що останнім часом проживає у Пуерто-Рико. Туди вони разом з чоловіком так двома дітьми емігрували з Нью-Йорку. Відтак, основною причиною неможливості повернення Костромічової додому є те, що її донечка, яка народилася вже за кордоном, наразі перебуває на грудному вигодуванні, і Алла не може полишити її.

2020 року під час ковіду ми з чоловіком переїхали в Пуерто-Рико, де народилася Аврора (донька Алли). Я все ще годую її груддю. Я дуже сумую, але об'єктивно наразі це неможливо,
- резюмувала зірка.
Модель Алла Костромічова
Фото: instagram.com/alla
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міка Ньютон, яка повернулася в Україну, була вражена російською ракетною атакою. Артистка миттю закликала світ допомогти її батьківщині.