З ким не буває: Педро Паскаль виголосив “п’яну” промову на SAG Awards 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 076
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Педро Паскаль 2024, фото
Фото: Getty Images

Актор протягом заходу налягав на текілу

Минулої суботи у Лос-Анджелесі відгриміла церемонія вручення SAG Awards 2024. Та, як завжди, на заході не обійшлося без казусів. Так, Педро Паскаль перебрав з алкоголем, про що сам щиро зізнався зі сцени.

Актор Педро Паскаль забрав статуетку на церемонії вручення SAG Awards 2024. Він переміг у номінації “Найкращий актор у драматичному серіалі” за роботу в “Останні з нас”, випередивши Кірана Калкіна, Браяна Кокса та Метью Макфейдена зі “Спадкоємців” та Біллі Крудапа з “Ранкового шоу”.

Коли Паскаль вийшов на сцену за статуеткою, то виголосив промову, що насмішила публіку. Так, він зізнався, що перед цим випив забагато алкоголю і зараз його охоплює панічна атака.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схоже, перемога стала для актора справжньою несподіванкою.

Це неправильно з кількох причин. Я трохи п’яний. Я думав, що можу напитися. І дякую, HBO. Я роблю із себе дурня, але велике вам спасибі за це! Я в профспілці з 1999 року, тому це неймовірна честь,
- сказав актор.
Педро Паскаль 2024, фото
Фото: Getty Images

Було помітно, що Паскаль ледве стримував сльози, дякуючи родині. Тож він вирішив якнайшвидше завершити свою “п’яну” промову.

У мене станеться панічний напад, і я піду,
- віджартувався Педро.

Пізніше актор зізнався, що майже не пам’ятає, що говорив зі сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували розкішні жіночі образи з червоної доріжки SAG Awards 2024. Подивитися на них можна у цій статті .