Австралія проявляє солідарність з Україною: країна внесла до свого санкційного списку 55 путіністів

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Микола Басков та Філіп Кіркоров
Фото: chronicle.znaj.ua

Тепер цим артистам заборонено в'їжджати до Австралії

Все більше артистів-путіністів, які підтримують криваву війну, розв'язаною росією, потрапляють під санкційні списки усього цивілізованого світу. Найбільш знаменитими пропагандистами є Григорій Лепс та Микола Басков, які обіцяли мільйон рублів за підбитий український танк. Також серед виконавців, що підтримують режим путіна, є такі знаменитості, як Олега Газманов, Філіп Кіркоров, Наташа Корольова та багато інших.

Отож, 26 лютого австралійський уряд повідомив про санкції стосовно 55 громадян росії та 37 компаній. Зокрема, в такий спосіб Міністерство закордонних справ цієї країни висловило підтримку Україні. Про це повідомляє видання Главред .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Санкції застосовуються до тих, хто брав участь у депортації українських дітей з тимчасово окупованих територій. Тепер ці артисти та не тільки, не матимуть змоги в'їхати до Австралії, а до компаній буде застосовано фінансові обмеження. Відтак, до цього списку артистів потрапили Філіп Кіркоров, Микола Басков, Олег Газманов, Микола Расторгуєв і Тіна Канделакі.

Австралія залишається непохитною у підтримці України в самообороні та притягненні до відповідальності винних у незаконному та аморальному вторгненні росії. Австралія знову закликає росію та її прихильників негайно припинити цю безглузду війну. Сьогодні і кожен день Австралія стоїть з Україною та її народом,
- повідомляє відомство.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путіністи розносять Наташу Корольову за її посібництво Кремлю. Зазначимо, що артистка, яка народилася в Києві продовжує вдавати ніби в її рідній країні немає повномасштабної війни, яку розв'язала росія.