Невже вийде заміж? Дженніфер Еністон заінтригувала кадрами з коштовною каблучкою на пальці

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Дженніфер Еністон
Фото: Emma Summerton/InStyle

Акторка засвітила каблучку на церемонії SAG Awards-2024

Знаменита американська кіноакторка Дженніфер Еністон, яка показала, як готувалася до виходу на червону доріжку Сritics Choice Awards, натякнула, що вийде заміж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 55-річна селебритіс потішила громадськість своєю присутністю на церемонії вручення престижної премії SAG Awards - 2024. Абсолютно всі помітили, що на лівій руці Еністон красувалася каблучка з розкішним та великим діамантом. Це відразу викликало чутки про заручини зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що в рамках вище вказаної премії, Дженніфер було номіновано за роль у "Ранковому шоу". Однак, Еністон не вдалося взяти нагороду, так як вона поступилася Елізабет Дебікі. Про це розповіло авторитетне видання Daily Mail.

Варто зазначити, що для такого світського заходу, Еністон обрала красиву сріблясту сукню, яка підкреслила її декольте, адже в тому місці був глибокий розріз. Однак, весь цей лук залишився в тіні загадкової каблучки на безіменному пальці. Зокрема, відомо, що знаменитість наразі не перебуває у стосунках, однак, ця інформація тепер є не такою переконливою як колись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Еністон показала своє домашнє тренування . Попри вже не молодий вік, знаменитість вражає тим, як слідкує за собою.