"Був частиною нашої ДНК": Дженніфер Еністон поділилася листуванням з Меттью Перрі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська акторка та зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон замилувала своїм черговим дописом, який присвятила колезі по серіалу Меттью Перрі, який помер цього року 28 жовтня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що 54-річна артистка вперше поділилася спогадами про свого друга та показала скриншот з особистої переписки з Меттью. Листування вона розповсюдила у своїх соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дженніфер  вразила шанувальників чуттєвими словами про те, як пережила тяжку втрату. За її словами, вона ніколи не відчувала такого болю.

Попрощатися з нашим Метті було божевільною хвилею емоцій, яких я ніколи раніше не відчувала. Ми всі відчуваємо втрату в якийсь момент свого життя. Втрата життя або втрата любові. Можливість по-справжньому сидіти в цьому горі дає вам змогу відчути моменти радості та вдячності за те, що ви так сильно кохали когось. І ми його дуже любили. Він був такою частиною нашої ДНК,

– зізналася акторка.

"Був частиною нашої ДНК": Дженніфер Еністон поділилася листуванням з Меттью Перрі - фото №1

Окрім того, Еністон пригадала, як Перрі часто жартував та підбадьорював на знімальному майданчику.  Зірка пригадила:

Стосовно Метті, він обожнював смішити людей. Як він казав, якщо не почує сміху, то вважай, що помер. Від цього буквально залежало його життя. І, дідько, йому це вдалося. Він усіх нас розсмішив. Сильно розсмішив", – поділилася знаменитість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кортні Кокс показала інтимну сцену із серіалу "Друзі" з Меттью Перрі. Цікаво, що той епізод вже не можна знайти у вільному доступі в мережі.