Убита горем: Дженніфер Еністон вкрай важко переживає втрату близького друга

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська актриса Дженніфер Еністон ніяк не може впоратися з великими втратами. Не так давно зірці довелося поховати батька, а за деякий час пішов з життя і її близький друг Меттью Перрі, з яким вони подружилися на зйомках культового серіалу "Друзі".

Джерело, наближене до кола спілкування Дженніфер Еністон, розсекретило, в якому стані зараз перебуває актриса. Судячи з усього, смерті близьких сильно підкосили актрису, а сама вона вкрай переживає втрати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє Page Six , Еністон не єдина, хто настільки трагічно реагує на смерть Меттью Перрі, похорон якого відбувся зовсім нещодавно. Його подруга Кортні Кокс теж убита горем через втрату близької людини.

Джен і Кортні хвилюються найбільше, і Джен, ймовірно, переживає це найгостріше?

- сказало джерело, близьке до зірки.

Ба більше, зовсім недавно також помер тато Дженніфер Еністон. Це сталося ще до смерті друга акторки, тож вона вже тривалий час живе в пригніченому стані, а останні події ще більше на ній позначилися.

Це друга велика втрата менш ніж за рік, адже скоро буде річниця смерті її батька. Вона ще не повністю одужала, і тепер це просто повністю збило її з ніг,

- додав інсайдер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали  5 найкращих фільмів і серіалів  з Меттью Перрі, які варто освіжити в пам'яті. Впевнені, що хоча б один епізод "Друзів" ви точно бачили, а ось що стосується його інших робіт?

Фото: Getty Images