Головний конкурент України! Букмекери оновили прогноз на переможця Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Baby Lasagna
Фото: Instagram/eurovision

Трек за дві доби вже встиг набрати майже 800 тисяч переглядів на You-Tube

Нещодавно Хорватія визначилася зі своїм представником на Євробаченні 2024. Ним став епатажний співак Baby Lasagna.

Неочікувано для багатьох, хорватська пісня почала набирати шалену кількість переглядів, і наразі закріпилася у топ-2 за думкою букмекерів. Цікаво, що на першому місці розташувалася Україна, а Хорватія, в буквальному сенсі, дихає Джері Хейл та Альоні Альоні у спину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що до презентації композиції, Хорватія не розглядалася серед можливих фаворитів Євробачення. Тепер шанси цієї країни здобути перемогу суттєво зросли. Про це повідомило видання Eurovision World . Отож, стало відомо, що букмекери віддають 11% на можливий хорватський тріумф.

Прогноз букмекерів на Євробачення 2024
Скриншот: Eurovision World

Щодо самої композиції, то вона чіпляє своїм простим приспівом, який нагадує звуконаслідування. Якщо говорити стосовно тексту, то тут варто зазначити, що виконавець співає про ліричного героя, який прощається зі своєю родиною, зі своїми найріднішими місцями і відправляється у незвіданість, на виклики життя. Що ж до перформансу, то Baby Lasagna влаштував на сцені справжню вакханалію, чим і зацікавив, і спантеличив пересічного глядача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як переможці Євробачення 2006 допомагають рятувати тварин , які постраждали через війну в Україні. Жест гурту “Лорді” виглядає максимально щемливим.