Він уже підкорює єврофанів: Литва презентувала яскравого артиста на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Цьогорічний сезон Євробачення набирає своїх обертів, і вже менше ніж через три місяці 37 країн представлять свої композиції в живому виконанні. Наразі з представниками вже визначилася більша половина країн-учасниць. Нещодавно це зробила і Литва.

Отож, за підсумками тамтешнього національного відбору, Литва зупинила свій вибір на молодому та перспективному артистові. Відтак, країну представить запальний Сільвестр Белт. Його конкурсна композиція має назву "Luktelk" та перекладається як "Зачекай трохи".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо пісні, то вона бере перш за все ритмічними мотивами та в'їдливим приспівом. Разом з Белтом на сцені присутні чотири танцівники.

Єврофанам трек Белта відразу прийшовся до смаку. Так само на литовського представника відреагували і букмекери. Наразі вони прогнозують Сільвестру восьме місце на конкурсі.

Він уже підкорює єврофанів: Литва презентувала яскравого артиста на Євробачення 2024 (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як польські музиканти здивували своїм прочитанням треку Jerry Heil та alyona alyona для Євробачення. Вийшло максимально атмосферно та оригінально. До того ж, кавер-версія була презентована польською мовою.