Боїться, що може лишитися в тіні Клавдії Петрівни: співак OSTY поділився деталями співпраці з таємничою артисткою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Виконавець OSTY
Фото: Instagram OSTY

Артист заявив, що треба припиняти випускати дуетні треки

Відомий український співак OSTY, який допоміг таємничій виконавиці Клавдії Петрівні у співпраці з лейблом Nebo Music, привідкрив деякі деталі співпраці з талановитою виконавицею. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що OSTY здобув свою популярність минулого року завдяки композиції “Не лякай”. Хлопець наразі активно співпрацює з лейблом Nebo Music у партнерстві з Pomitni.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму інтерв'ю виданню Музвар знаменитість зазначив, що бути співачкою-анонімом Клавдія Петрівна вирішила сама. Це рішення пояснюється не залученням ще більшої уваги до себе, а щирою сором'язливістю. Іншими словами, зірка перестрахувалася на рахунок того, якщо її творчість нікому не зайде. OSTY зазначив, що загадкова артистка любить творчість Володимира Івасюка, а також слухає французькі пісні.

Я дуже боюся, що можу залишитися в тіні Klavdia Petrivna. Я думав про це. Мабуть, із Клавдією треба завершувати дуети. Бо ми записуємо пісню і в коментарях "знову той мужик, нащо його додали?". А про самого мене як артиста, виявляється, не знають. Мене знають як мужика, що співає з Klavdia Petrivna.
- резюмував виконавець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Кондратенко постала в образі знаменитої співачки Klavdia Petrivna. Артистка дала привід думати, що саме вона може ховатися під цим загадковим ім’ям.