Підкорює нові горизонти: Клавдія Петрівна випустила двомовну композицію, яка вже розриває мережу (ВІДЕО)

Музика
1 217
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одна з найбільш загадкових артисток української сцени Клавдія Петрівна, кожна композиція якої дивує  вітчизняного слухача з усе більшою силою, представила на широкий загал новий трек. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, талановита артистка презентувала пісню "Я тобі брехала". Трек вже набирає шаленої популярності в соцмережах. Щодо композиції, то вона як завжди вийшла "смачною" з точки зору втілення індивідуального стилю Клавдії Петрівни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іншими словами, з перших нот та слів пересічний слухач відразу впізнає неповторний вайб цієї артистки. Чудовий інструментал, заримований приспів та легкий сенс вже встигли зробити з цього треку справжній хіт. Символічно, що таку пісню артистка випустила напередодні Дня святого Валентина.

Загалом, Клавдія Петрівна співає про відсутність кохання між ліричними героями. Артистка зізнається, що насправді не кохала обранця, а брехала йому. До речі, вочевидь для охоплення більшої аудиторії виконавиця представила у пісні англомовну частину. Якщо говорити про популярність композиції, то вона менше ніж за добу набрала понад 140 тисяч переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, хто ховається під псевдонімом Клавдія Петрівна. Це відома українська співачка, блогерка та акторка.