Вони представлять Україну дуже круто і виступлять сильно: сопілкар з Kalush Orchestra оцінив шанси Джері Хейл та Альони Альони на Євробаченні

Новини шоубізнесу
716
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Тимофій Музичук
Фото: instagram.com/sopilkar

Артист заявив, що перемога дівчат буде залежати від того, як вони готуватимуться до виступу та конкурсу

Вже понад 20 країн із 37 визначилися зі своїми представниками на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024. Варто зауважити, що нещодавно змінився основний конкурент України у боротьбі за першу сходинку. І хоч до самого конкурсу ще дуже далеко, проте вже можна спрогнозувати, як виступить Джері Хейл та Альона Альона, які представляють Україну на конкурсі. Свою думку з цього приводу висловив один із музикантів гурту “Kalush Orchestra” Тимофій Музичук, який переміг на Євробаченні 2022.

Отож, Музичук дав інтерв'ю виданню Show24. У ньому він оцінив трек Джері Хейл та Альони Альони “Teresa & Maria Марія” та спрогнозував, чи зможе він принести Україні четверту перемогу на Євробаченні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист, який називає себе сопілкарем, заявив, що український національний відбір на Євробачення виявився надзвичайно сильним. Однак, він був переконаний відсотків на 80, що саме Джері та Альона переможуть.

До речі, в трійку фаворитів Тимофія також увійшов співак YAKTAK та гурт YAGODY. Отож, Музичук має переконання в тому, що пісня українських учасниць є досить потужною, і їхні шанси на перемогу будуть залежати від того, яким буде їхній перформанс та як вони будуть готуватися до самого конкурсу.

Я думаю, вони представлять Україну дуже круто і виступлять сильно. Я, звісно, бажаю їм удачі, терпіння та наснаги, оскільки на Євробаченні потрібно дуже багато працювати та їхати туди тільки за перемогою.
- резюмував Музичук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Фінляндія обрала шалених представників на Євробаченні 2024. Артисти виступають в ніжній білизні та співають про те, що в їхньому житті немає правил.