Зламала тяжка хвороба: на 32-му році життя померла співачка Кет Дженіс

Новини шоубізнесу
3 130
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Кет Дженіс
Фото: instagram.com/cat.janice

У акторки залишився 7-річний син

28 лютого мережу розірвала сумна новина стосовно передчасної смерті відомої американської співачки Кет Дженіс. Виконавиці був лише 31 рік. Подробиці - в нашому матеріалі.

Трагічну новину про кончину артистки повідомив її брат на її сторінці в Instagram . В останні дні свого життя поряд з Кет були її найрідніші люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що ще у 2022 році Дженіс діагностували саркому. Із цим діагнозом вона прожила понад два роки, перенесла тяжку операцію та пройшла курс хіміотерапії. У цей час вона навіть продовжувала випускати пісні. До прикладу, її трек “Dance You Outta My Head” набрав велику кількість переглядів на You-tube.

Вранці, з дому дитинства, в оточенні своєї люблячої родини, Кетрін мирно увійшла у світло й любов свого небесного Творця",
- повідомив брат артистки.

Зауважимо, що у виконавиці лишився 7-річний син. Тепер за ним буде наглядати її брат. До того ж, Кет передала своїй дитині права на її композиції. Відтак, коли хлопець досягне повноліття, то зможе самотужки розпоряджатися своєю музичною спадщиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як померла зірка серіалу “Клон” Жандіра Мартіні. Причиною смерті артистки став рак легенів.