Мешкає у сонячній Іспанії та вважає, що українські добровольці вчинили не правильно, відправившись на війну: чим живе син путіністки Повалій

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Денис Повалій
Фото: instagram.com/denis.povaliy

Син артистки тішиться, що не воює

Син знаменитої артистки-путіністки Таїсії Повалій, якій СБУ оголосила підозру, попри те, що називає себе ухилянтом від війни, однак позиціонує її не як російсько-українську війну, а як “сво”.Подробиці - в нашому матеріалі.

До речі, варто зазначити, що зараз Денис Повалій мешкає у Європі, але на початку повномасштабного вторгнення він перебував у Москві. Ба більше, чоловік разом зі своєю зірковою мамою записував там шоу Про це він говорив у своїх соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цинічним є те, що 40-річний Повалій заявляв, що люди з його індустрії бажають сил своїм воїнам задля того, щоб вбивати українців. Раніше співак зазначив, що рішення українських добровольців захищати країну зі зброєю в руках є помилковим.

Я в шоці з приводу того, що відбувається. 21 століття на подвір'ї, а мир встановлюється за допомогою танків і ракетниць. Ненависть множить ненависть, знищуючи нас зсередини. Давайте просто молитися і просити про мир. Постити трупи загиблих солдатів і дітей вважаю цілком доречним - до деяких не доходять масштаби трагедії. Іти ж, добровільно брати в руки автомат і стріляти по собі подібним до переможного - помилкою. Війна - абсурд, атавізм, кам'яний вік. Нам потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам.
- писав Повалій 2 роки тому.
Денис Повалій
Фото: instagram.com/den_povaliy/

Цікаво, що пізніше чоловік зазначив, що є інвалідом другої групи, так як і його син. Відтак, він може вільно їздити територією України. Як говорив Павло Зібров, наразі Денис проживає в будинку своєї матері неподалік моря.

Варто зауважити, що перед новим 2024-им роком Повалій розповсюдив у себе в соцмережах хрест ЗСУ та пост українською. 40-річний Денис заявляв, що країною керує “свята інквізиція”, а війну виконавець називає так, як росіяни - “СВО”. Окрім того, співак навів свої виправдання стосовно того, чому він не воює за батьківщину.

Щось усередині каже мені, що я не зможу вистрілити і навіть віддати наказ це зробити. Ось ЦЕ - гріх, і нічиї землі не варті життя дітей, нехай вже дорослих... "Сцикло" - скажете ви? Зате живе сцикло, і не будуть застрелені вороги переслідувати ночами.
- резюмував Денис Повалій.
Скриншот сторіс
Фото: instagram.com/den_povaliy/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров висловився про артистку-зрадницю та колишню подругу Повалій. Він заявив, що не потиснув би їй руки.