Melovin відповів, чи прийде ще раз на нацвідбір на Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
731
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Меловін
Фото: кадр з You-Tube

Для співака це вже може бути четверта участь у відборі

Популярний український музикант, співак та композитор Меловін, який заінтригував своїх фоловерів дуетом з європейською співачкою, відповів, чи планує повертатися на нацвідбір на Євробачення у наступному році. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з інтерв'ю артиста М1 music. Отож, Меловін розповідав журналістам про те, як він себе почував після програшу на цьогорічному нацвідборі. В якийсь момент журналістка запитала співака про те, чи буде він пробувати свої сили у наступному році, щоб поїхати на міжнародний пісенний конкурс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що співак взяв секунду паузу та відповів, що насправді не знає відповіді на це питання. Виконавець зазначив, що колись говорив, що більше не повернеться на Євробачення, але його думка змінилася і цього року він прийшов на відбір.

Звідки я знаю. Я от колись казав що ні, а потім пішов. Тому я просто нічого не кажу і записую дует з європейською співачкою.
- чесно зізнався музикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фоловери були в захваті від виступу Меловіна у фіналі нацвідбору на Євробачення. Користувачі називали його вокал найкращим.