Марк Цукерберг приїхав в Індію на розкішну вечірку сина індійського мільярдера

Новини шоубізнесу
523
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Марк Цукерберг і Прісцилла Чан
Mark Zuckerberg/Instagram

Святкування розплановано на кілька днів

Один з найбагатших людей у світі Марк Цукерберг, який будує на Гаваях таємний бункер, приїхав на передвесільну вечірку сина індійського мільярдера Ананта Амбані. На світський захід приїхали й інші суперзірки світового рівня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, до списку таких селебритіс, як Ріанна та Білл Гейтс, днями додався і Марк Цукерберг та донька Дональда Трампа Іванка, яких сфотографували журналісти. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі більшість зірок вже з'їхалося на святкування, влаштоване батьком Ананта Амбані Мукешем Амбані. Зазначимо, що Цукерберг, який є засновником Facebook, приїхав до індійського міста Джамнагар разом зі своєю дружиною Присціллою Чан.

Згодом, Марк розповсюдив фото зі своєю обраницею у святковому вбранні. Цукерберг одягнув костюм з вишитими бабками, а от його кохана - сукню, прикрашену золотими квітами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ріанна виступила на передвесільній вечірці сина індійського мільярдера. Артистці заплатили 150 мільйонів доларів. Зауважимо, що це був ефектний публічний виступ селебритіс після перформансу на Супербоулі.