Хореограф Женя Кот розсекретив стать майбутньої дитини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
926
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Женя Кот з дружиною
Фото: instagram.com/kot_jenya

Танцівник влаштував з дружиною гендер-паті

Відомий український хореограф, зірка “Танців з зірками” Женя Кот, який здивував історією знайомства зі своєю дружиною, розсекретив стать їхньої майбутньої дитини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, пара влаштувала гендер-паті, на яке запросила багато гостей, рідних та зіркових друзів. Безумовно, найзворушливішим моментом такої вечірки є мить, коли батьки дізнаються про стать свого малюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Женя та Наталія стояли на терасі ресторану з видом на Дніпро. У певний момент у повітрі з'явився дим рожевого кольору. Це означало лише те, що у майбутніх зіркових батьків народиться донька. Емоційний ролик вже набирає перегляди в Instagram Кота.

Привіт, наша дівчинко.Тепер я тато, а я мама найчарівнішої квіточки. Ми вже не можемо дочекатись коли побачимо тебе, наше котенятко. Ми не знали до останнього моменту. Не зважаючи на те, що відбувається в країні, ми продовжуємо жити. Більшість аудиторії голосувало, що буде дівчинка. А ми вдвох вірили, що буде хлопчик. За тиждень до гендер-паті я всюди почав звертати увагу на рожевий колір.
- прокоментував ролик Кот
А у мене було відчуття, що буде дівчинка. А потім, ми постійно говорили, що буде хлопчик. І я повірила в це,
- додала Татарінцева. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Євгена Кота розсекретила, де планує народжувати. Наталія Татарінцева також зізналася, чи буде на пологах її зірковий чоловік.