"Триває слідство": Злата Огнєвіч ошелешила долею концертного шахрая, який її ошукав (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 426
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Злата Огнєвіч
Фото: стоп-кадр з шоу "Міністерство прем'єр"

Шахраю Тарасу Доненку вдалося обікрасти українських артистів на 10 мільйонів гривень

Популярна українська артистка Злата Огнєвіч, яка разом з Русланою стала жертвою шахрая, повідала деталі того, як склалася його доля. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у програмі Міністерство прем'єр Огнєвіч заявила що цей чоловік викрав її гроші та зник, а зараз, швидше за все, він мертвий. Зазначимо, що мова йде про концертного організатора Тараса Доненка. Окрім Руслани та Злати від нього постраждав колектив “Скай “. Артистка заявила, що сума всіх коштів, які Доненку вдалося викрасти склала 10 млн грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавці звернулися до поліції, але поки що нічого не зрозуміло, адже слідство триває, а Тарас знаходиться в міжнародному розшуку. Огнєвич зауважила, що її інсайдери повідомили, що нечесний організатор вже загинув від рук своїх же товаришів.

Якщо брати нас всіх артистів, загалом він (Тарас Доненко) завдав збитків на 10 млн грн. І зараз у мене є інформація, що він через ці концерти відмивав криптовалюту. І що взагалі його, можливо, вже немає в живих. Його могли вбити ці "друзі", злочинці. Зараз у нас є дуже багато різної інформації, частину якої я не можу розголошувати, бо триває слідство. Його вже оголосили в міжнародний розшук,
— підсумувала виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч спантеличила поїздкою до Таїланду. Виконавиця отримала від користувачів добру порцію хейту.