"Весело було!" Оля Полякова розповіла, як вони з донькою зустріли її 19-річчя

Новини шоубізнесу
545
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля та Маша Полякові
Фото: instagram.com/mashapolyakova

Артистка зізналася, що вони з донькою трішки випили

Відома українська співачка Оля Полякова, яка розповіла, кому з представників українського шоу-бізнесу не потиснула б руку , зізналася, як відсвяткувала разом зі своєю донькою її 19-річчя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, з нагоди свята, Маша та Оля вирушили у подорож за кордон. Цікаво, що зіркова мама та донька не стали говорити в яку саме країну вони полетіли. Відомо лише, що спочатку вони прибули до столиці Польщі, а потім попросили у фоловерів відгадати, де саме будуть проводити наступні дні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, на наступний день після Дня народження Маші Оля вийшла на зв'язок із фанами та розповіла що її стан бажає кращого. У співачки боліла голова, адже коли вони святкували з донькою, то Оля дозволила собі хильнути алкоголю. Ба навіть, зіркова мама дозволила зробити це і Маші.

Ми сьогодні весь день в піжамах, провалялися в ліжку. Голова болить страшне. У Маші боліла. Ми вчора з Марусею за її день народження трошечки випили. Я зазвичай їй не дозволяю, а тут ми робили це вдвох. Весело було!
- сміючись, зазначила зірка у себе в Instagram-Stories.
Співачка Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова знялася в новому кліпі в образі легенди рок-гурту “Queen”. Артистка ошелешила шанувальників таким луком.