Oleynik зізнався, чому насправді покинув музичну кар'єру і чим тепер займається "на повну ставку" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - український співак Вадим Олійник
Фото: instagram.com/oleynikvadim

"Інакше бути не може" (с)

Співак Вадим Олійник, відомий широкому загалу як Oleynik, ще на початку повномасштабного вторгнення зник із радарів українського шоубізу. Влітку торік він заявив, що трохи змінив професійну діяльність й розсекретив суму, яку тепер заробляє на місяць. А от днями ексколега Володимира Дантеса зізнався, чому все-таки вирішив піти з великої сцени і не приділяє творчості стільки ж часу, як раніше.

Деталями особистого й творчого життя Олійник поділився у новому випуску подкасту "Олега френди", що виходить на YouTube-майданчику телеканалу “Дім”. Під час інтерв’ю співак розповів про свою нову роботу в ролі актора дубляжу, реалії співочої карʼєри та відхід від неї.

Так, за останній рік Вадим Олійник випустив всього 3 ліричні композиції, які, на його думку, доповнюють його попередню творчість. Втім, за словами артиста, на жодну з цих пісень він не робив ставки. Зізнається: випускав нові треки просто, щоб про нього не забували.

Це не ті треки, не та музика, від якої я буду кайфувати. Мені здається, зараз відомі артисти, а саме співаки і співачки, втрачають свої позиції, тому що людей більше тягне до особистостей. Ти маєш бути не просто співаком, а людиною, яка паралельно ще чимось займається, в якої є свої проєкти, яка може щось круте сказати, яка веде свої блоги… Людям хочеться прийти на концерт, щоб не тільки послухати пісні, це вони можуть зробити і вдома. Тому я вважаю, що сьогодні не слід зациклюватися на тому, що треба написати одну пісню, яка годуватиме мене все життя. Як на мене, це дуже хибна думка, але треба знайти себе і свою музику,
— каже Oleynik.
На фото - співак Вадим Олійник (Oleynik)
Фото: wikipedia.org

Артист впевнений: музика повинна надихати насамперед самого виконавця, а це, своєю чергою, привертатиме й увагу аудиторії. Саме зважаючи на це, він вирішив поставити власну співочу кар’єру на паузу.

Щоразу, коли я виходив на сцену, в голові виникала думка: “Почекайте. Буквально 3 хв, я зараз заспіваю пісню, ви послухайте, і я піду”. Такого не має бути. Якщо у тебе є такі відчуття – не виходь на сцену. Або ж ти виходиш і розумієш – це моє місце, я маю бути тут, я хочу донести свій меседж, і не важливо який він. Інакше бути не може,
— переконаний Вадим Олійник.

Наразі він професійно займається дубляжем фільмів, а також є ведучим різних Youtube-проєктів.

Нагадаємо, раніше про завершення своєї кар’єри заговорила відома українська акторка Ірма Вітовська. Що спонукало її задуматися про це — розповідаємо у новому матеріалі!