Разом працювали: стало відомо, з ким одружився Віталій Козловський (ФОТО)

Новини шоубізнесу
25 016
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Бакуменко і Віталій Козловський
Фото: instagram.com/yuliabakumenko/

Віталій та Юлія вже багато років знають одне одного

Знаменитий український співак Віталій Козловський, який нещодавно повідомив про своє одруження, швидше за все побрався зі своєю менеджеркою та піарницею Юлією Бакуменко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Резонансну новину повідомило видання OBOZ.UA , посилаючись на інсайдерську інформацію. Відомо, що Віталій Та Юля дуже багато років знають одне одного. Вони працюють разом, а також відпочивають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки що інформація про те, що саме Бакуменко стала дружиною Козловського не підтверджена. Зауважимо, що Віталій вирішив тримати в секреті свій шлюб. Вочевидь, аналізуючи близьке оточення співака та військовослужбовця, можна констатувати, що Юлія найбільш близька до ролі дружини.

Інсайдери видання зізналася, що стосунки у цій парі завʼязалися "давно", однак не одразу після знайомства. Про серйозність своїх намірів зазначав ще 4 роки тому.

Я переконався, що це саме моя людина. Тому що постійно я в русі, з кимось іншим зустрічаюся, а тут ми 24 години на добу разом. І думки про весілля якраз гостро стали вже,
— ділився відчуттями артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський пригадав ворожий обстріл , що тривав декілька годин поспіль. Артист розповів шокуючі деталі.