"Тримали заручини у таємниці": зірці "50 відтінків сірого" Дакоті Джонсон освідчилися у коханні

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дакота Джонсон
Фото: фан-сторінка Дакоти Джонсон в Instagram

Обранцем Дакоти став колишній коханий акторки Гвінет Пелтроу

Відома голлівудська акторка Дакота Джонсон, яка здобула популярність завдяки стрічці “50 відтінків сірого” та яка нещодавно показала Total Black образ на прем'єрі фільму у Лондоні, отримала довгоочікуване освідчення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, стало відомо, що її чоловіком стане колишній обранець акторки Гвінет Пелтроу - відомий музикант Кріс Мартін.Зокрема, про це повідомило видання Mirror .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як говорять інсайдери, закохані наразі не планують влаштовувати весілля. Знаменитості досить довго тримали свої стосунки в секреті.

Вони тримали заручини у таємниці, але у вузьких колах про це розповіли. Дакота та Кріс шалено закохані одне в одного від першого дня. Тому такий крок був неминучим. Вони не поспішають з плануванням весілля, але по-справжньому насолоджуються тим, що зовсім скоро стануть чоловіком та дружиною,

- зізнався інсайдер.

Пізніше в мережі з'явилася інформація, що екскохана Кріса - Гвінет Пелтроу - цілком позитивно ставиться до союзу ексобранця з Дакотою. Подейкують, що Кріс навіть просив дозволу неї на їхній союз. Чоловік нібито попросив дозвіл у неї та їхніх дітей перед тим, як освідчитися Джонсон. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як нагадаємо раніше ми писали про те, як Наталія Васько повідомила, що таємно одружилася зі своїм коханим. Акторка зустрічалася зі своїм обранцем 8 років