Ірина Білик зізналася, чи зустрічається із прихильником, який освідчився їй на концерті

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Ірина Білик, яка нещодавно отримала пропозицію руки і серця від незнайомця під час свого концерту, розповіла, в яких стосунках нині з ним перебуває. Подробиці - в нашому матеріалі.

В ефірі радіо Мелодія FM Білик зізналася , на якій стадії стосунків вона перебуває з чоловіком, що освідчився їй просто на сцені. Зокрема, під час бесіди 53-річна знаменитість похвалилася обручкою, яку їй подарував таємничий незнайомець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірина поділилася, що вона підтримує спілкування з цим молодим та красивим чоловіком. Білик зізналася:

Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави. Для сексу – ми незнайомі. Мені ще треба місяць-два з ним розмовляти й пити каву. Довго.

Ірина Білик зізналася, чи зустрічається із прихильником, який освідчився їй на концерті - фото №1

Окрім того, виконавиця трохи розповіла про цього загадкового чоловіка. Отож, як повідомила Ірина, його звуть Миколою. За словами знаменитості чоловік сам родом з Тернополя, там у нього є бізнес (Микола є власником перукарні).

Щодо обручки, то Ірина зізналася, що прикраса була на чотири розміри меншою ніж потрібно, однак вона мала свій неповторний символізм, адже всередині на ній було спеціальне гравіювання. Носити цей подарунок співачка вирішила щодня.

Він зробив тут напис. Мені ще потім, через день, моя директорка сказала, що тут написано "Не одинокая я". Я тепер завжди буду її носити. Я вирішила, що якщо я зараз вільна, у мене нікого немає, то нехай у мене буде чоловік, ну хоч один з прихильників! Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!

- передала вітання закоханому виконавиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Білик переклала свій російськомовний хіт рідною мовою. Тепер трек "Ми будем разом" можна послухати українською.