Маша Єфросиніна сміливо висловилася про 8 березня та зізналася, чому не чекає сьогодні подарунки

Новини шоубізнесу
1 331
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Натомість телеведуча оголосила увесь березень – місяцем жінок, які варті вірності й поваги

Боротьба жінок за рівні права почалася ще з американки Елізабет Блеквелл у 1847 році, але говорити про терміни, дати чи імена сьогодні немає великого бажання, як і нагадувати про те, що 8 березня — не свято тюльпанів. Натомість ведуча Маша Єфросиніна, яка поскандалила з відомою співачкою , запропонувала цікаву ініціативу. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Новий допис в Instagram Маша Єфросиніна присвятила Міжнародному жіночому дню. Інфлюенсерка нагадала, що 8 березня — не свято квітів і цукерок, тому у цей день вона не очікує особливої уваги від чоловіків. Своїм підписницям вона теж порадила розцінювати цей день не через призму стереотипів, а краще пригадати, який тернистий шлях пройшли жінки, аби досягти соціальної рівності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Телезірка підкреслила, що 8 березня — лише нагадування про те, що раніше жінки не мали права на власну думку і право вибору. Тому тільки завдяки величезному суспільному руху вдалося позбутися сексизму і доказати, що жінки можуть обіймати колись “чоловічі” посади на роботі, та в цілому обирати власний шлях, орієнтуючись виключно на свої бажання.

Рівність і повага — це не про неголені пахви, а про можливості вибирати, якою ти хочеш бути. Обирати й бути нею. Вибираєш ходити на підборах — ходи, вибираєш керувати заводом — керуй, вибираєш бути матір’ю — будь, вибираєш не народжувати — не народжуй, вибираєш захищати свою країну на війні — захищай. Ключ до всього — ТИ,
— зазначила ведуча.

Однак аби не ідеалізувати лише один день, який досі у багатьох асоціюється зі святом квітів та весни, Маша Єфросиніна запропонувала весь березень присвятити саме жінкам. Особливо тим, хто виборює незалежність України та ризикує власним життям на фронті.

Мені одного дня замало, щоб це все здійснити. Тому оголошую цей березень — Березнем Жінок! І присвячую його вам. Протягом всього місяця ми будемо обговорювати з вами важливе. Збиратимемо на допомогу жінкам, які нас захищають... А поки, Дівчата, дорослі й ні.. кожна з вас, підійдіть до дзеркала подивіться на себе, побачте там себе красиву, нестримну, вільну… і усміхніться. Я захоплююся вами!
— звернулася Маша Єфросиніна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна відзначилася некомпетентністю на нацвідборі на Євробачення. Ведуча чомусь заявила, що раніше, 19 років тому не, представника країни на міжнародному пісенному конкурсі не обирали шляхом національного відбору.