Зірка "Ліги Сміху" та захисник України вперше показав свою дружину: ось як пройшло весілля Розового

Новини шоубізнесу
1 875
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гуморист та актор Віктор Розовий
Фото: пресслужба каналу ТЕТ

Віктор Розовий, як виявилося, вирішив розпрощатися з холостяцьким життям

Відомий український комік Віктор Розовий поділився радісною новиною. Виявилося, що гуморист, який захищає Україну на фронті, одружився зі своєю коханою. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Зірка проєкту "Ліга сміху" оголосив про зміни в особистому житті сьогодні, 8 березня. На своїй сторінці в Instagram Віктор Розовий поділився спільним кадром з дружиною, яку увесь цей час приховував від публіки. Так, нарешті ми дізналися, як виглядає кохана відомого коміка та захисника України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Комік, який нині воює у складі 3-ї штурмової бригади ЗСУ, не став святкувати пишне весілля. Натомість для особистого дня ексучасник  команди "Загорецька Людмила Степанівна" обрав чорну вишиванку, а його дружина вдягнула класичний костюм сірого кольору. А свої каблучки Віктор та його дружина засвітили на першому спільному фото, яким поділилися з прихильниками.

Віктор Розовий з дружиною
Фото: instagram.com/viktor_rozovyi/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Остапчук та Катерина Полтавська підтвердили чутки про весілля. До слова, колишня шоумена з гумором прокоментувала такі новини .