Колишня дружина Володимира Остапчука висміяла його третій шлюб із молодою блогеркою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
24 305
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Фото: instagram.com/kristygor/

Христина Горняк іронічно відреагувала на новину про третє весілля шоумена

Поки шоумен Володимир Остапчук намагається вже втретє побудувати міцні родинні стосунки, його колишня дружина не стала мовчати. Як Христина Горняк відреагувала на офіційне підтвердження шлюбу телеведучого з молодою блогеркою — всі деталі дізнавайтесь на Хочу!

На днях 23-річна Катерина Полтавська підтвердила чутки щодо того, чи стала вона офіційно дружиною Володимира Остапчука. Усіх подробиць дівчина розкривати не стала, проте засвітила каблучки та зізналася, що їхнє весілля було таємним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що осторонь таких новин не залишилася і колишня дружина Остапчука. Христина Горняк іронічно знову згадала про екскоханого і нагадала, що їх питання з розподілом спільного будинку ще не вирішено. Так, на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала мем, де замість слів про кохання жінка хоче отримати від чоловіка власне житло.

Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що після розлучення Володимир Остапчук та Христина Горняк досі не завершили поділу майна . Ще під час шлюбу пара почала будувати власний будинок у селі Вишеньки під Києвом, проте продовжувати ремонт шоумен уже почав із новою дружиною. Сама ж Христина поки не поспішає судитися з колишнім, проте часто підіймає питання розподілу майна на обговорення, адже стверджує, що має такі самі права на будинок після розлучення.