Відома українська акторка прокоментувала чутки про розлучення з зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша"

Новини шоубізнесу
1 347
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов
Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Анастасія Цимбалару відповіла, чи правдиві поголоски щодо кризи у її стосунках з Григорієм Баклановим

Зірка українського кіно Анастасія Цимбалару, яку підставили російські пропагандисти , вперше прокоментувала чутки про розрив з чоловіком. Чи дійсно у пари акторів почалася криза у стосунках — усі подробиці нижче!

Останнім часом в Мережі почали обговорювати ймовірний розрив Анастасії Цимбалару з актором Григорієм Баклановим, який отримав всеукраїнську популярність завдяки ролі Лавріна у серіалі "Спіймати Кайдаша". Привод для таких чуток виявився максимально банальним — акторка часто почала зʼявлятися на публіці без каблучки на підмізинному пальці. Та й у соцмережах актори тепер набагато менше публікують спільні фото.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак у коментарі "ЖВЛ" Анастасія поспішила запевнити, що між нею та Григорієм все стабільно. А щодо обручки — акторка порекомендувала не зважати на це багато уваги, адже актори часто знімають прикраси через свою роботу.

У мене в стосунках все чудово. Щоправда, такі чутки до мене не доходили. Актори взагалі рідко носять будь-які прикраси, тому що на знімальному майданчику їх можна загубити, і це траплялося не раз,
— коментує Анастасія.
Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов
Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от у кого напевно все добре у стосунках, так це у зірки "Ліги сміху". Адже днями Віктор Розовий розпрощався з холостяцьким життям та одружився з коханою , яку тривалий час приховував від публіки