Раян Гослінг приголомшив виступом в образі Кена на "Оскарі 2024" (ВІДЕО, ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 967
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Раян Гослінг
Фото: Getty images

Перформанс Гослінга став одним із найяскравіших на премії

11 березня відбулася 96 церемонія кінопремії “Оскар”, за підсумками якої перемогу у номінації “Найкращий документальний фільм” здобула українська стрічка “20 днів в Маріуполі”. Одним із найбільш яскравих виступів того вечора став перформанс канадського актора Раяна Гослінга, якому, не вдалося здобути перемогу у своїй номінації.

Отож, Гослінг приміряв на себе образ Кена, якого він виконав у стрічці “Барбі”. На сцені оскарівського вечора 43-річний актор виконав композицію “I’m Just Ken”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що цей трек було номіновано в категорії “Найкраща оригінальна пісня”. Дуже здивував сам образ Раяна. Артист з’явився у яскравому блискучому костюмі. Вбрання Гослінга було, як того вимагає образ, в рожевих тонах.

Раян Гослінг
Фото: Getty images
Раян Гослінг
Фото: Getty images
Раян Гослінг
Фото: Getty images

Те шоу, яке на “Оскарі” влаштував канадський артист, неабияк нагадувало перформанс легендарної Мерилін Монро. Мова йде про її виконання “Діаманти — найкращі друзі дівчат” зі стрічки Говарда Гокса “Джентльмени віддають перевагу блондинкам”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто став найкращими акторами другого плану за підсумками премії “Оскар 2024”. Аналізуючи підсумкові результати, варто відзначити, що на премії панували, за великим рахунком, дві стрічки.