Італійська акторка Орнелла Муті відвідала окупований Маріуполь... Чи то все чергові фейки пропагандистів?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Орнелла Муті
Фото: Getty Images

Росіяни й самі не можуть розібратися, де саме знаходиться Муті – чи то в Маріуполі, чи то у Сочі

Днями Мережею розлетілася новина про те, ніби італійська акторка Орнелла Муті на знак підтримки кремлівської агресії відвідала Маріуполь, який росія цинічно розбомбила, завівши у місто свої війська. І хоча згодом виявилося, що до окупованого міста зірка так і не доїхала, своє толерування путінському режиму вона все ж довела.

Відома італійська акторка не раз вихвалялася своїм російським корінням — її бабуся та дідусь народилися та жили у Санкт-Петербурзі. Ба більше, свою прихильність вона намагалася спрямувати й у бік російського диктатора. Орнелла Муті ще у 2016 році придбала власне житло в Москві, та й не раз світилася на телеекранах поруч з московськими високопосадовцями, в тому числі й з путіним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Власне тому не дивно, що коли рф напала на Україну з повномасштабною війною, Муті не сильно переймалася долею незалежної країни, яку щодня обстрілює армія загарбників. А цього разу російські фейкомети почали розповсюджувати інформацію, ніби 69-річна акторка особисто приїхала в окупований Маріуполь.

І хоча згодом стало відомо, що Орнелла Муті відвідала лише Сочі, питань до неї залишилося чимало. Адже відвідати росіянське місто вона вирішила заради муралу, який розробив вуличний художник Йоріт Чіро Черулло. Сам він теж є італійцем, проте після того, як він залишив цинічний малюнок на одному з будинків Маріуполя, покидати мордор він вже не наважився, боячись величезного скандалу.

Орнелла Муті в росії
Фото: telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями у США відбулися закриті покази фільму "Буча" . До кінозалів навідалися чимало відомих людей, які підтримують Україну.