Соломія Вітвіцька вперше після розлучення показала нового коханого-військового (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 291
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Телеведуча Соломія Вітвіцька
Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

До слова, на романтичну публікацію парти відреагував навіть колишній чоловік телеведучої

Слідом за Людмилою Барбір вперше показати свою другу половинку вирішила і її колега, телеведуча Соломія Вітвіцька. Так, у день народження коханого вона поділилася спільним фото з військовим, якого ще не бачили прихильники зірки телебачення.

На своїй сторінці в Instagram Соломія Вітвіцька тільки нещодавно натякала, що після розлучення з першим чоловіком вона більше не одинока. Проте обличчя свого коханого вона не показувала до сьогоднішнього дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причиною до такого смілого рішення розсекретити обличчя свого бойфренда став особливий день, адже сьогодні, 25 лютого, чоловік святкує свій день народження. З соцмереж відомо, що коханого телеведучої звати Олексій Ситайло, нині він є військовим та боронить Україну в лавах Збройних сил України. Проте більше про обранця телезірки поки нічого не відомо.

Коханий, завдяки тобі я, здається, знову змогла повірити в кохання. І нехай зараз в нашому житті не цукерки та квіти, а відеозвязок у signal та короткі “++”, але я дочекаюсь тебе. З днем народження і многая літа. Пишаюся і кохаю,
— написала Соломія Вітвіцька.
Телеведуча Соломія Вітвіцька
Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

До слова, на публікацію телеведучої відреагував і її колишній чоловік. У коментарі під дописом режисер Влад Кочатков написав, що бажає їй тільки найкращого.

Ти гідна бути щасливою 100%. Бажаю миру в серці та любові!
— написав Влад Кочатков.
Телеведуча Соломія Вітвіцька
Фото: instagram.com/solomiyavitvitska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Соломія Вітвіцька розповіла, що її колишній чоловік більше не служить у ЗСУ . Чоловік добровільно демобілізувався, тому зараз повернувся до цивільного життя.