"Час ще є": Горняк дала зрозуміти, що готова мирно вирішити питання поділу майна з Остапчуком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Христина Горняк та Володимир Остапчук
instagram.com/kristygor/

Колишня дружина шоумена зазначила, що Остапчук постійно змінював свої обіцянки

Колишня дружина епатажного та скандального шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк, яка розповіла, в який спосіб шукатиме майбутнього бойфренда, зізналася, що хоче розійтися з Володимиром мирно не подаючи на його до суду. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, ексобраниця Остапчука детально розповіла, чому їхній поділ майна все ще продовжується. У себе в Instagram-Stories вона поспілкувалася з фоловерами та відповіла на найбільш провокативні запитання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно, не обійшлося без питання про поділ спільного будинку Володимира та Христини після розлучення. Горняк не дала чіткої відповіді, але зазначила, що Остапчук, час від часу, обіцяв різні речі. Зрештою, Христина висловила своє бажання владнати це питання мирним шляхом і не звертатися до суду.

Як завжди багато запитань стосовно нашого спільного майна. Я не знаю "чому", можливо, вирішив собі так… Ці рішення постійно були різними: то "весь будинок перепишу на тебе", то "нічого не перепишу". Ну час ще є, я чекаю, раптом захоче все ж таки за столом переговорів вирішити це, а не в суді,
- заявила Христина Горняк.
Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська висміяла Гарем Остапчука і його третій шлюб з молодою блогеркою. Цікаво, що артистка не змогла пригадати ім'я третьої обраниці Володимира.