"Така авантюра, на яку я ніяк не дочекаюся": Колишня Остапчука розповіла, в який спосіб шукатиме нового бойфренда

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська юристка, блогерка та ексдружина популярного телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк, яка налякала шанувальників тяжкою хворобою, буде шукати своє майбутнє в рамках відомого YouTube шоу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Колишня кохана Остапчука по-справжньому заінтригувала своїх фоловерів. Зокрема, про участь у романтичному проєкті Мішеля Сайкалі "Match me" вона розповіла у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина заявила, що вже не може дочекатися зйомок шоу. Такий спосіб пошуку другої половинки Горняк назвала доволі авантюрним, але вона готова на цю авантюру.

Така авантюра, на яку я ніяк не дочекаюся. А чому ні? Коли як не зараз. Поки я вільна, моє серце відкрите до нових знайомств, до побачень. Тому, хлопці, я на вас чекаю,

- заявила Христина.

"Така авантюра, на яку я ніяк не дочекаюся": Колишня Остапчука розповіла, в який спосіб шукатиме нового бойфренда - фото №1

Окрім того, 37-річна Горняк  відповіла, чи взяла б участь у реаліті "Холостячка", якби отримала таку пропозицію. Христина сказала:

Ви реально бачите мене в шоу "Холостячка"? Та чоловіки не витримають, думаю, моїх "знущань". Дякую дівчатка, але на "Холостячку" я поки не збираюсь.

"Така авантюра, на яку я ніяк не дочекаюся": Колишня Остапчука розповіла, в який спосіб шукатиме нового бойфренда - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ексдружина Остапчука зізналася, скільки витрачає на життя в Європі. Блогерка розповіла на чому заробляє.