Невже вийшла заміж втретє? Наталія Могилевська натякнула, чи уклала офіційний шлюб зі своїм загадковим коханим

Зірки
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка зізналася, що завадило їй зіграти повноцінне весілля з широким колом гостей

За останні декілька років у житті Наталії Могилевської сталося чимало змін. Артистка не тільки знайшла своє кохання, а й побудувала велику сім’ю , ставши мамою двох дівчат. А от чи уклала вона офіційно шлюб — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua !

У коментарі програмі "Люкс ФМ" 48-річна Наталія Могилевська зізналася, що поки не наважилася зіграти з коханим пишне весілля. А причиною до того, як і для багатьох українців, є повномасштабна війна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка зазначила, що зараз для неї існують більш значимі питання, адже усі зайві кошти вона спрямовує на допомогу армії. Тому головним питанням для неї є не вдягнути весільну сукню, а забезпечити військових всім необхідним на фронті.

Я вважаю, що війна – не дуже актуальний час для весілля, свята і решти. Тому ми зосередилися на стосунках, допомозі українцям, військовим. І всі зайві гроші ми точно будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб реально допомогти українцям впоратися з жахливою ситуацією,
— зазначила Наталія Могилевська.

Однак варто зазначити, що попри це артистка натякнула, ніби офіційно вона дійсно вийшла заміж. І хоча артистка не звикла публічно говорити про особисте, перед камерами вона заговорила про розпис у РАЦСі.

А можливо, ми вже це зробили?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська розсекретила, скільки витрачає на повсякденні наряди . Артистка розсекретила, яка вінтажна річ є у її гардеробі та який аксесуар для неї є ледь не найголовнішим.