"Якщо ви хочете отримати цей успіх, ви маєте так мислити": Тіна Кароль розповіла, як захопилася йогою

Новини шоубізнесу
895
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тіна Кароль
facebook.com/tina.karol

Артистка вже досягла четвертого рівня розтяжки

Популярна українська артистка Тіна Кароль, яка відзначилася пікантним релізом, повідомила, що завдяки заняттям йогою, її розтяжка дійшла четвертого рівня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікавий факт знаменитість розповіла у своєму ролику. Відео вона розповсюдила 13 березня на офіційній сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Селебритіс зізналася, що почала займатися йогою через те, що відчула необхідність працювати над голосовими зв'язками, адже це також інструмент, який артистам потрібно розтягувати. Тіна також зазначила, що займалася за безплатними уроками в YouTube.

Я почала вчити розтяжку, тому що зв'язки голосові – це інструмент, який треба розтягувати. Після кожного концерту я маю крепатуру. Але я маю не закачувати ці м'язи, а розтягувати, тоді в мене буде пластичність зв'язок у всьому тілі й фізична свобода. Це дуже важливо. Я почала сама вивчати йогу й розтяжку. Це був професійний поштовх. Мені потрібно розтягуватися, щоб не хворіло тіло на сцені. Воно має бути в тонусі. Якщо ви не маєте тонусу, ви не можете віддати свій голос, свою енергію залу. Ви не маєте права вийти на сцену розбитим. Якщо ви хочете отримати цей успіх, ви маєте так мислити. Успіх приходить до тих, хто мислить, як успішна людина
– розповіла артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль зірвала овації на сцені нацвідбору на Євробачення 2024. Артистка постала у доволі простому образі, чим і підкорила глядача.