Навіть без макіяжу та яскравого сценічного образу, Тіна Кароль зірвала овації на сцені Нацвідбору 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки Дію намагалися реабілітувати , аби глядачі могли обрати переможця Нацвідбору на Євробачення, співачка Тіна Кароль привернула до себе погляди усіх, хто дивився трансляцію конкурсу. Адже на сцені артистка зʼявилася в нехарактерному для неї образі, відмовившись від фірмового макіяжу та зачіски.

Так, в Мережі вже активно почали обговорювати образ Тіни Кароль на Національному відборі 2024. Перед глядачами співачка вирішила бути максимально чесною і представити композицію "Троянди" в буквальному сенсі без зайвих прикрас. І навіть попри те, що у якийсь момент зірка сцени забула слова своєї композиції, глядачі гідно оцінили її виступ та кричали "Браво".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І якщо усі ми звикли бачити її ідеальну зачіску та виважений мейк з акцентом на червоні губи, то на цей раз Тіна постала перед глядачами зовсім без макіяжу, а волосся зібрала у пучок, аби воно не заважало. До слова, від яскравого сценічного вбрання Кароль теж відмовилася. На сцену зірка вийшла у повсякденних джинсах, чорному боді, поверх якого накинула пальто, а завершила образ звичайними кедами. Ну і сам виступ співачки обійшовся без перформансів, адже разом із музикантами вона виступала лише під софітами у напівтемряві.

Зазначимо, що Тіна Кароль була учасницею Євробачення у 2006 році. Тоді артистка представляла Україну з піснею Show Me Your Love, а її номер відрізнявся помпезними вбраннями та запальними танцями. Однак перемогти вони не допомогли, адже співачка хоч і запамʼяталася глядачам, але посіла аж сьоме місце у фіналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, особлива увага у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2024 дісталася і сурдоперекладачці, яка супроводжувала музичні виступи конкурсантів. Катерина Заботкіна стала зіркою ефіру завдяки своїм драйвовим виступам.