"Є невеличка позитивна динаміка": тяжкохвора Катерина Тишкевич розповіла про стан свого здоров'я (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 495
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Артистка поділилася, як проходить її лікування.

Популярна українська акторка Катерина Тишкевич, яка відреагувала на ракетний обстріл Одеси, відповіла, як почуває себе на фоні постійних головних болів. Тяжкохвора зірка назвала свій діагноз.

Зазначимо, що лікарі не змогли відразу поставити діагноз Катерині. Ба навіть, медикам не вдалося встановити причину постійних страждань зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Швидше за все, Тишкевич хворіє на хронічний стоматоформний больовий розлад. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram-Stories. Зірка також розповіла, як почуває себе.

Є така версія: хронічний соматоформний больовий розлад. Або простіше: стійкий хронічний головний біль напруги, одна з причин виникнення якого глибока емоційна травма, плюс індивідуальні фізіологічні особливості. Мені здається, що є невеличка позитивна динаміка, дуже хитка. Поменшало днів, коли сильно болить. Частіше тримається на рівні напруги чи дискомфорту. Але постійне відчуття поки є. Роблю далі вправи, працює аюрведа, плюс два спеціалісти з тіла, плюс психотерапевт,
- розповіла зірка.
Пост Катерини Тишкевич
kateryna__tyshkevych/
Пост Катерини Тишкевич
kateryna__tyshkevych/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Тишкевич зізналася, чи буде подавати до суду на лікарню, після перебування в якій, у неї трапився сепсис. Акторка висловила конкретну позицію.