Вікторія Маремуха розповіла про новий роман із колегою по фільму: "В мене дуже багато вільної енергії і її потрібно кудись дівати" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
29 893
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Вікторія Маремуха позує на ліжку, фото
Фото: instagram.com/vicky_mare/

Відома українська модель та актриса - прихильниця вільних стосунків, незважаючи на офіційний шлюб

Українська блогерка, актриса та учасниця проєкту “Топ-модель по-українськи” Вікторія Маремуха, яка нещодавно зізналася, що є прихильницею вільних стосунків , розповіла про іншого чоловіка, з яким зараз проводить вільний час, незважаючи на наявність офіційного чоловіка. У шлюбі вона перебуває з французом на ім'я Луї, з яким виховує сина Луку, однак обоє дорослих людей час від часу мають інших партнерів.

Днями для youtube-проєкту “У ліжку” вона розповіла , з ким зараз зустрічається, чи не ревнує її чоловік до нової лавсторі, чи не боїться закохати в одного зі своїх партнерів і чи хоче ще мати дітей із законним чоловіком. Про все це — далі у матеріалі HOCHU!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скільки партнерів на місяць має Вікторія Маремуха і чому обрала вільні стосунки?

Модель зізнається, що давно збилася з рахунку, але йдеться точно не про двох нових чоловіків на місяць. Щодо того, чим її приваблюють вільні стосунки, то, за словами самої Маремухи, в неї просто дуже багато енергії, яку потрібно кудись направляти.

По-перше, в мене дуже багато вільної енергії і її потрібно кудись дівати. Тому перше, що я обрала, це акторство, тому що туди можна цю енергію відправляти і вона буде в правильному руслі. Можна кохання і пристрасть зіграти в кіно - це вже класно. Але, якщо в житті таке трапляється, ти бачиш, наприклад, що красивий чоловік, він іде і ти йому теж подобаєшся, ось воно так в моменті… то чому б і ні? Це ж класна енергія, вона геть інша,
— зізнається блогерка.

Чи були якісь стосунки прямо на знімальному майданчику?

Актриса каже, що таке з нею ставалося. Однак все не так просто, як здається на перший погляд: розвиток ті стосунки отримали не відразу, а через певний час.

Воно проявилося вже через декілька років після зйомок. Тоді ще не було чоловіка у мене… А, стоп! У нас це було тоді з актором-колегою, коли в нас була перерва з чоловіком. Наразі в мене також дружба-стосунки з колегою, з актором,
— говорить Вікторія Маремуха.

Каже, ці стосунки розвиваються і в ліжку, і поза ним. Мовляв, їм із цим чоловіком цікаво проводити час разом саме так. Найближчим часом вони, наприклад, збираються піти на побачення. І йдеться не про колегу по фільму "Смак свободи", зауважує вона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи не боїться модель, що ці стосунки можуть перерости у щось більше і доведеться розлучитися?

Зірка “ТМПУ” не відкидає, що ці стосунки й справді можуть перерости у щось більше, але вона через це зовсім не переймається. Річ у тім, що дівчина дуже швидко закохується, але так само швидко й “відходить” від цього стану. Свого нового партнера вона про це відразу попередила.

Я йому про це сказала. Він сам сказав: "Я боюсь в тебе закохатися", тож я йому сказала: "Дивись, ти ж багато кого кохав у житті. Просто це буде інше кохання". У мене теж було багато закоханостей, але любов в мене в житті одна - це мій чоловік,
— наголошує актриса.

Вона впевнена, що зможе себе контролювати у стосунках з іншими чоловіками, адже вже проходила через це. Мовляв, на початку завжди здається, що можуть виникнути проблеми з другою половинкою, однак минає час і ти розумієш, що це зовсім не той варіант. 

Звісно, я розумію, що може всяке в житті трапитись. Як-то кажуть: зарікалася свиня в болото не лізти, і це може трапитися. Ну, якщо так трапиться, ну то що тоді…  Ну тоді, якщо я буду розуміти, що я дійсно дуже кохаю цю людину, і хочу бути тільки з ним - не хочу ні вільних стосунків, ні чоловіка свого, то я, мабуть, тоді розведусь. Ми говорили про це з чоловіком і він сказав:  Якщо ти будеш розуміти, що ти цю людину дійсно кохаєш, що це не якась пристрасть чи закоханість, я тебе відпущу".

Чи хоче Вікторія Маремуха ще одну дитину або декількох дітей?

Цей момент знаменитість також обговорювала зі своїм чоловіком:

Ну, ми говорили з чоловіком - можливо, років через 4-5. Якщо ми до того часу будемо разом, то тоді так. Поки що я не готова - я тільки привела своє тіло в форму,
— зізнається модель.

Вона додає, що надзвичайно сильно любить свого сина Луї, й прекрасно розуміє, що поки не готова зважитися на другу дитину. Проте у майбутньому вони з чоловіком хотіли б мати ще й донечку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала розсекретила стать майбутнього малюка, який от-от з’явиться на світ. Зірка вагітна втретє (в неї двоє синів) і вже перебуває на останніх термінах.