На останніх термінах вагітності Джамала промовисто розсекретила стать майбутньої дитини

Новини шоубізнесу
3 491
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Прямо зі сцени артистка натякнула, на кого чекає разом з чоловіком

Українська співачка Джамала, яка стала лауреаткою Шевченківської премії , нарешті розсекретила стать майбутньої дитини. При чому зробила вона це досить яскраво, під час вручення визначної нагороди, зацитувавши слова великого українського поета. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

9 березня, у день народження Кобзаря, у Києві відбулося нагородження цьогорічних лауреатів Національної премії України імені Тараса Шевченка. Саме там Джамала і натякнула, хто в неї народиться вже незабаром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, отримуючи відзнаку, виконавиця процитувала рядки з віршу Тараса Григоровича Шевченка “І Архімед, і Галілей”. Після того й стало відомо, що у Джамали та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова народиться третій син. Принаймні такого висновку прийшли журналісти видання “Таблоїд” .

"І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люде на землі”

Зазначимо, що виконавиця вже виховує двох синів. Старшому Еміру цього місяця виповниться 6 років, а молодший Селім цьогоріч відсвяткує 4-річчя. Сама ж Джамала вже знаходиться на останніх термінах вагітності, про яку оголосила напередодні Нацвідбору на Євробачення 2024, де вже непомітним оком можна було побачити її живіт, який помітно виріс.

Джамала
Фото: instagram.com/jamalajaaa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала присвятила чуттєву пісню другові , який віддав життя, виборюючи незалежність України. Кліп на композицію “Мій друг” знімали прямо в артистки вдома.