Є надія на примирення? Волошин несподівано заявив про почуття до Трінчер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після болісного розлучення колишній чоловік Анни Трінчер неочікувано заявив про відновлення стосунків зі співачкою. Адже блогер Олександр Волошин заявив, що має почуття до екскоханої. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Поки Анна Трінчер відпочиває на Балі , її колишній натякнув, що хотів би відновити стосунки з колишньою дружиною. В ефірі "Він вона шоу" Волошин зізнався, що саме його психічний стан негативно повпливав на стосунки з артисткою, тому через деякий час вони вирішили розійтися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Олександр зазначив, що Аня допомагала йому впоратися з власними проблемами та завжди була поруч, коли він потребував підтримки. Але, за його словами, на тлі цього артистка почала забувати про саму себе, приділяючи більшість своєї уваги чоловікові. Цікаво, що після розлучення, коли Трінчер почала займатися виключно власним розвитком, Волошин "побачив" в ній саме ту, кому робив пропозицію декілька років тому.

Ми розійшлися через мій психічний розлад. Аня повністю всю себе вклала в те, щоб відновити мене, і забула про себе. Тобто частково втратила себе. Зараз я вже бачу, що через місяць після того, як ми розійшлися, вона починає заново себе знаходити.
Я знову бачу її тією, якою вона була,

– сказав Волошин.

Блогер підкреслив, що зараз Аня знову почала пробуджувати в ньому ті почуття, які були раніше. Тому він не виключає того факту, що їм вдасться відновити стосунки, хоча сам вже сходив не на одне побачення .

Я не буду голосно заявляти, але я бачу ту дівчину, якій я освідчувався. У мене щось знову з'являється всередині. Може, варто (відновити стосунки – прим. ред.)... Я не знаю, як воно буде далі,

– зазначив колишній чоловік Анни Трінчер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер  ошелешила новим образом . Дівчина показалася перед підписниками з коротким волоссям та в елегантному вбранні.