"Ми по горло захлинаємося в срачах": Маша Єфросиніна емоційно прокоментувала скандальну суперечку з Христиною Соловій

Новини шоубізнесу
2 985
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча пояснила, чому не стала видаляти з інтервʼю момент, як вона сварилася зі співачкою Христиною Соловій

Навіть через декілька днів після виходу інтервʼю Маші Єфросиніної з Христиною Соловій його вже можна назвати одним з найобговорюваніших серед усіх. Адже “срач”, кінцівку якого все ще є шанс побачити , спровокував чималий скандал у Мережі.

Власне тому Маша Єфросиніна вирішила пояснити, чому не стала приховувати від глядачів момент, в якому вони зі співачкою Христиною Соловій почали палку суперечку. Адже щодо мовного питання у жінок виявилися абсолютно протилежні думки, на фоні чого й почалася сварка. А у звʼязку з тим, що до спільної думки Маша та Христина так і не дійшли, глядачі задалися питанням, чому цей фрагмент просто не вирізати з інтервʼю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, за словами Маші, таким чином вона хотіла показати, що не завжди толерує гостям свого шоу і не боїться виловити свою думку. Про це телеведуча висловилася у себе в Insta Stories, коли після публікації інтервʼю багато хто почав їй дорікати помилками минулого.

Я завжди декларувала свою позицію щодо того, що в мене на каналі мають звучати реальні думки реальних людей, навіть якщо ці думки я не поділяю. Але я точно не буду мовчати, якщо, на мій погляд, вони перетинають мої особисті червоні лінії або мої особисті принципи. Я завжди це і показувала, і відповідала, і буду відповідати далі, адже тільки так ми можемо вибудувати демократичні медіа в європейській країні, за яку ми боремося.
— зазначила Маша Єфросиніна.

Ведуча підкреслила, що у такий непростий час українцям варто було б єднатися, а не провокувати ворожнечу всередині країни. Тим паче, коли більшість людей зрозуміли свої помилки та намагаються їх виправити зараз.

Усі сьогодні абсолютно погоджуються, що ми по горло захлинаємося в срачах. Мені б хотілося вже запропонувати відходити від срачів про минуле. Ображати одне одного за те, що було в минулому, коли ми всі вже зробили свої висновки, пропрацювали помилки... Годі сратися. Я пропоную зосереджуватися на теперішньому, на майбутньому. Там теж є місце дискусіям, повірте,
— додала телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна висловилася, як ставиться до 8 березня . Ведуча пояснила, чому у цей день вона не чекає подарунків від коханих чоловіка та сина.